Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Van Rhijn legt duidelijk uit waarom het misliep bij Club Brugge

Ricardo van Rhijn wijst

Club Brugge verhuurde Ricardo van Rhijn tijdens de afgelopen transferperiode aan het Nederlandse AZ Alkmaar. In de Eredivisie hoopt de rechtsachter zijn carrière opnieuw op de rails te krijgen.

Na een goede start bij Club Brugge liep het uiteindelijk helemaal mis voor Van Rhijn. In de Play-Offs van vorig seizoen passeerde Michel Preud’homme de Nederlander, dit seizoen paste Van Rhijn dan weer niet in de plannen van Ivan Leko.

“In het begin ging het hartstikke goed”, zegt Van Rhijn in een gesprek met NOS. “Ik heb tot aan de winterstop eigenlijk alles gespeeld. Maar toen heb ik een redelijk heftige knieblessure opgelopen, waardoor ik het seizoen niet kon afmaken zoals ik het wilde. Ik haalde niet het niveau van voor de winterstop.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws