Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Twijfels rond basispion Club Brugge: “Kan hij voldoende druk dragen om kampioen te worden?”

Mechele en Horvath (Club Brugge - Standard)

Club Brugge is met 15 op 15 uitstekend aan het nieuwe voetbalseizoen begonnen, maar de onvoorzien vroege Europese uitschakeling is een serieuze smet op de goeie start van Blauw-Zwart. Ex-Rode Duivel Philippe Albert en ex-speler Khalilou Fadiga geven hun mening. 

Volgens Albert kwam de klap tegen AEK Athene serieus aan op Jan Breydel. “De uitschakeling in de Europa League is natuurlijk een catastrofe. Maar in de competitie staan ze op kop met 15 op 15, dat zit dus goed. Bovendien is Dennis een mooie ontdekking. Ik heb wel mijn twijfels of doelman Horvath voldoende druk kan dragen om kampioen te worden”, klinkt het in La Tribune. Eerder had ook Peter Vandenbempt al zijn twijfels kenbaar gemaakt rond de 22-jarige Amerikaan.

Fadiga vindt dat Ivan Leko tijd moet krijgen, want hij ziet nog een groot werkpunt bij de Belgische vicekampioen. “Defensief zit het nog niet helemaal goed. Maar je moet hen de tijd gunnen. Leko moest de plaats van Michel Preud’homme innemen en die heeft iets enorms gerealiseerd in Brugge.”

Feit is wel dat Blauw-Zwart in zijn eerste vijf competitiewedstrijden slechts drie doelpunten slikte. Op het Europese toneel was het daarentegen een heel ander verhaal met acht tegengoals in vijf matchen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws