Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Twee keer goed nieuws bij Club Brugge

Club Brugge mascotte duimen omhoog

Nu de interlandbreak achter de rug ligt, bereidt Club Brugge zich in alle stilte voor op de competitiewedstrijd van komende zaterdag tegen Moeskroen. In aanloop naar de match op Le Canonnier zijn er twee opstekers voor Blauw-Zwart.

Volgens Het Laatste Nieuws verschenen zowel Benoît Poulain als Emmanuel Dennis dinsdag opnieuw op het trainingsveld. Poulain viel uit tijdens de Brugse Metten tegen Athletic Bilbao, maar de 30-jarige Fransman is aan de beterhand. De match van zaterdag komt wel nog te vroeg.

Dennis blesseerde zich in de terugmatch tegen AEK Athene, maar kon eveneens de individuele trainingen hervatten. De Club-fans kunnen dus opgelucht ademhalen, want na het Europese fiasco in Griekenland werd er even gevreesd voor een langdurige blessure bij de 19-jarige Nigeriaan. Dennis vond in de eerste vijf competitiematchen vier keer de weg naar doel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws