Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Twee Club-huurlingen treffen raak in 1/16de finale Croky Cup

Jérémy Perbet in actie (Club Brugge - AZ)

Dinsdagavond stonden er drie bekerwedstrijden op het programma in de Croky Cup: KV Kortrijk – RE Durbuy (5-3), Antwerp – Lierse (2-0) en STVV – OHL (4-2). Twee van onze huurlingen vonden daarbij de weg naar doel.

Tegen RE Durbuy, een staartploeg uit de 2e amateurklasse, kreeg Jérémy Perbet zijn eerste basisplaats van Yannis Anastasiou. De 32-jarige Fransman bedankte met een doelpunt en assist, maar kon volgens Het Nieuwsblad desondanks niet helemaal overtuigen. “Perbet liet een niet te missen kans onbenut door vanuit de kleine rechthoek over te schieten. Eén van de weinige goede acties van de spits kwam er toen hij met een dribbel Van Eenoo vrijspeelde voor doel”, klinkt het in de krant. Na 73 minuten voetballen werd de Brugse huurling naar de kant gehaald.

Nikola Storm en zijn ploegmaats stonden dan weer voor de moeilijke verplaatsing naar Stayen. Ook met een mannetje meer geraakten de Kanaries in de reguliere speeltijd echter niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Net voor de verlengingen moest de ploeg van Dennis van Wijk zelfs met zijn 9’en voort, maar van opgeven wilden de Leuvenaars niet weten. Gelegenheidsspits Storm scoorde in het slot van de eerste verlenging nog de 2-2, maar Vetokele besliste nadien de match met twee goals.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws