Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Trefzekere A-kernspelers bezorgen beloften van Club Brugge 2-8 (!) overwinning

Erhan Masovic op eerste training Club Brugge

Na een 5 op 9 wilden de beloften van Club Brugge maandagavond koste wat het kost de drie punten pakken op bezoek bij KV Kortrijk. En de Brugse jonkies slaagden met verve in hun opdracht. Het werd maar liefst 2-8 tegen De Kerels.

Sven Vermant had tegen KVK drie A-kernspelers ter beschikking: Thibault Vlietinck, Erhan Masovic en Riley McGree. Dat zorgde voor de volgende startelf: Gabriel – Nuyts, Masovic, Tanghe, Cornette – Verburgh, McGree, Van Oudenhove – Vlietinck, Openda en Baiye.

Club kwam al na 7 minuten op voorsprong via Openda, maar moest desondanks vrede nemen met een 1-1 ruststand. Na de pauze werd het een heuse doelpuntenkermis: Verburgh (penalty), Van Oudenhove, McGree (2x), Schoonbaert, Vanhaecke en Masovic zorgden voor de 2-8 eindstand. Een dikke proficiat jongens en bluvn goan! 🙂

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws