Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Titelconcurrent Club Brugge geeft de strijd om het kampioenschap nú al op

Club-spelers vieren (Club Brugge - Standard)

Club Brugge heeft met een 18 op 21 een uitstekende start genomen in de competitie, maar het is zowat de enige topclub die op dit moment bovenin het klassement staat. Anderlecht, KRC Genk, AA Gent, Standard en KV Oostende, die allen als grote kandidaten voor Play-Off I beschouwd werden, staan na zeven speeldagen allen buiten de top zes.

Een aantal van die clubs heeft zijn ambities ondertussen ook bijgesteld. Zo werd AA Gent voor het seizoen beschouwd als een belangrijke kandidaat voor de titel, maar Ivan De Witte bergt die ambitie na een dramatische 6 op 21 nu al op.

“AA Gent zal dit seizoen geen kampioen worden, dat kan ik je al na zeven wedstrijden zeggen”, vertelt de Gent-voorzitter aan RTBF. “We hebben al een te grote achterstand opgelopen en ons voetbal is ook niet dat van een kampioen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws