Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Serieuze klap voor Club-doelman, mevrouw Butelle is het beu en laat van zich horen

Ludovic Butelle (Club Brugge)

Club Brugge gaat vanavond om 18 uur op bezoek bij Moeskroen. Aanvankelijk selecteerde Ivan Leko 19 namen voor de uitwedstrijd op Le Canonnier, maar intussen heeft onze coach een extra manschap aan zijn selectie toegevoegd.

Guillaume Hubert was één van de opvallende afwezigen in de selectie van Blauw-Zwart. De 23-jarige doelman blesseerde zich vrijdag op training en is er om die reden uit voorzorg niet bij tegen de Henegouwers. In eerste instantie behoorden enkel Ethan Horvath en Jens Teunckens tot de kern, maar uiteindelijk mag ook beloftendoelman Brent Gabriël de verplaatsing naar Moeskroen maken.

Voor Ludovic Butelle is dat een serieuze klap, aangezien zowel de 19-jarige Teunckens als de 18-jarige Gabriël de voorkeur krijgen op hem. Mevrouw Butelle liet op Twitter alvast haar onvrede blijken. Zo retweette ze onderstaande boodschap: “Hoe is het mogelijk dat je 2 jonge keepers op het wedstrijdblad plaatst wanneer je Butelle in de rangen hebt? Het begint belachelijk te worden…” Om er vervolgens nog zelf aan toe te voegen: “Hier in Frankrijk noemen we dat koppigheid.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws