Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ruud Vormer staat even aan de kant bij Club Brugge

Verhaeghe - Vormer - Willem

In het Guldensporenstadion moest Ruud Vormer op de bank plaatsnemen omdat hij gespaard werd voor de belangrijke wedstrijd tegen AEK Athene, maar voor het overige startte onze kapitein dit seizoen elke match in de basis bij Club Brugge. In aanloop naar het duel tegen AA Gent ontbrak de Brugse sleutelpion echter op de laatste open training. 

Geen Ruud Vormer dinsdag op de groepstraining van Blauw-Zwart. Volgens Het Nieuwsblad heeft de 29-jarige Nederlander last aan de voet en bleef hij als enige binnen. Club Brugge maakt zich echter sterk dat de fans zich geen zorgen hoeven te maken. De blessure zou niet ernstig zijn en naar verluidt ging het dan ook om rust uit voorzorg. De match van zondag tegen AA Gent zou bijgevolg niet in het gedrang komen.

Behoudens ongelukken is ook Benoît Poulain inzetbaar komend weekend. De 30-jarige Fransman trainde vorige week al mee met de groep, maar op Mambourg wilden Ivan Leko & co nog geen risico nemen met de blessuregevoelige centrale verdediger. Poulain speelde dit seizoen nog geen ­officiële minuut door een spierscheur die hij opliep tijdens de Brugse Metten tegen Athletic Bilbao.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws