Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Respect! Jan Breydel mag vrijdagavond opvallende gaste verwelkomen

Club-fans duimen omhoog (Club Brugge - Standard)

Club Brugge wil vrijdagavond zijn eerste puntenverlies van het seizoen op bezoek bij Moeskroen doorspoelen met een thuiszege tegen KV Mechelen. Naast het veld is het dan weer uitkijken naar de komst van Hannelore.

Wie vorige week afstemde op het VTM-programma Over Winnaars eindigde met een krop in de keel. In de eerste aflevering was te zien hoe Hannelore – die drie jaar geleden beide benen verloor door een treinongeval – de Machu Picchu beklom met speciale beenprotheses. Presentator Koen Wauters zag dat het goed was, maar zat tegelijkertijd verveeld met het feit dat Hannelore haar dure protheses ter waarde van €90.000 opnieuw moest inleveren.

Het verhaal van Hannelore ontroerde in die mate dat Qmusic en Het Laatste Nieuws besloten om een actie te lanceren waarbij er geld ingezameld werd voor de speciale beenprotheses. Voor een anonieme zakenvrouw uit Gent hét signaal om meteen 90.000 euro te storten. “Hannelore heeft zo’n sterke indruk op me nagelaten, omdat ze zo positief in het leven staat. Ze blijft maar vechten, ondanks de zware tegenslagen die ze gekend heeft. Daarom wil ik haar graag helpen.”

Het resterende ingezamelde geld gaat naar U/Turn, een organisatie die avontuurlijke projecten organiseert voor mensen met een functiebeperking. Ook de Blauw-Zwarte familie zal vrijdagavond zijn steentje bijdragen. Zo zal Hannelore tegen KV Mechelen te gast zijn bij ClubTV Live en mag ze ook de aftrap geven. Een knap gebaar van Club Brugge!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws