Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Refaelov heeft definitieve beslissing genomen over zijn toekomst’

Lior Refaelov viert (Club Brugge - Kortrijk)

Dinsdagavond om 19 uur sluit de transfermarkt in Israël en dus is het voor Lior Refaelov hoog tijd om te beslissen of hij een verlengd verblijf bij Club Brugge nog ziet zitten. De 31-jarige middenvelder had het immers moeilijk met zijn bankzittersstatuut tegen AEK Athene en zei dan ook niet meteen ‘nee’ tegen de interesse uit zijn thuisland.

Volgens het Israëlische Sport5 heeft Rafa intussen echter laten weten dat hij niet langer op een transfer aast. “Refaelov heeft gesprekken gevoerd met Maccabi Tel Aviv in het hotel van de nationale ploeg in Italië (vanavond staat de kwalificatiematch Italië – Israël op het programm, nvdr). Hij heeft laten weten dat hij niet klaar is voor een terugkeer naar Israël door de appreciatie die hij voelt bij Brugge”, klinkt het klaar en duidelijk.

Mogelijk vindt de transfer in een latere fase plaats. “Bronnen dichtbij de speler zeggen dat het plausibel is dat de zaken in januari of volgende zomer veranderen. Dan bestaat de kans dat ook Maccabi Haifa, de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot, gaat beginnen onderhandelen met hem.” Refaelov streek in 2011 neer op Jan Breydel en ligt nog tot 2019 onder contract.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws