Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme als opvolger van Weiler? Vandenbempt geeft het antwoord

Michel Preud'homme kampioenenbeker (Club Brugge - Anderlecht)

Het huwelijk tussen Anderlecht en René Weiler is maandagmorgen op de klippen gelopen. Onze concurrent uit Brussel is dan ook op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer en daarbij viel hier en daar al eens de naam van Michel Preud’homme. Peter Vandenbempt spreekt echter klare taal over onze gewezen succescoach en zijn ambities.

Op Sclessin en op Jan Breydel maakte MPH zich onsterfelijk door na respectievelijk 25 en 11 jaar de titel terug naar Standard en Club te halen. Maar een gevoelige overstap naar het Astridpark zit er volgens Vandenbempt niet in.

“Het zou me zeer, zeer, zeer sterk verwonderen dat Preud’homme de nieuwe trainer van Anderlecht wordt”, vertelt de radiocommentator aan Sporza. “Preud’homme is door de jaren heen vergroeid geraakt met Club Brugge. Bovendien heeft hij volgens mij niet veel zin om opnieuw in België aan de slag te gaan. En al zeker niet bij Anderlecht, waar hij toch vaak werd weggeblazen door de supporters”, besluit Vandenbempt.

Komt daar nog eens bij dat MPH nog volop geniet van zijn sabbatjaar. Enkel de functie van bondscoach bij de Rode Duivels lijkt hem op dit moment op andere gedachten te kunnen brengen. Maar Roberto Martínez blijft ongetwijfeld minstens tot na het WK in Rusland aan het roer staan als T1.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws