Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Play Sports heeft zijn keuze gemaakt: deze 2 Croky Cup matchen worden live uitgezonden

Hans Vanaken (Club Brugge - Zulte Waregem)

Nu we weten welke affiches we mogen verwachten in de achtste finales van de Croky Cup, is het voor de rechtenhouders zaak om te bepalen welke wedstrijden ze live zullen uitzenden. 

Terwijl we Club Brugge in de zestiende finales op bezoek bij Roeselare op Radio 1 moesten volgen, is er deze keer wél goed nieuws. Zo zal het duel tussen bekerhouder Zulte Waregem en competitieleider Club Brugge, op donderdag 30 november om 20.45 uur, integraal uitgezonden worden op Play Sports.

Een dag eerder zal ook de clash tussen Anderlecht en Standard, op woensdag 29 november om 20.45 uur, live te zien zijn op televisie. Overige affiches als KV Mechelen – KRC Genk, AA Gent – Lokeren, KV Oostende – STVV en Moeskroen – Charleroi zullen normaal gesproken niét uitgezonden worden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws