Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OUCH! Coucke zet ex-Bruggeling zonder aantoonbare reden op straat

Marc Coucke (KV Oostende)

Na de desastreuze 1 op 21 rommelt het bij KV Oostende. Trainer Yves Vanderhaeghe zou pas na tien speeldagen geëvalueerd worden, maar werd desondanks dinsdag al ontslagen. Twee dagen later was er onverwacht ook slecht nieuws voor Karel Geraerts bij de Kustploeg

Geraerts werd op 7 juli aangesteld als sportief coördinator bij KV Oostende. Hij zou instaan voor de verbinding tussen de spelersgroep en andere compartimenten van de club. “Dit is uiteindelijk wat ik zocht”, vertelde onze ex-middenvelder begin deze maand. “Want ik stond niet te springen om trainer, hulptrainer of makelaar te worden. Met Luc heb ik nu de beste leermeester die ik kan hebben.”

Deze zomer zei Coucke nog: “Misschien wordt Geraerts wel onze beste transfer”, maar de mening van de KVO-voorzitter is intussen helemaal omgeslagen. Volgens Het Laatste Nieuws kreeg de ex-Bruggeling zelfs géén reden voor zijn ontslag. “Geraerts werd door Coucke zonder uitleg of aantoonbare reden op straat gezet. Naar verluidt wil de voorzitter schoon schip maken en gaat hij daarbij drastisch te werk”, klinkt het in de krant. Luc Devroe zou geen invloed gehad hebben op de hele zaak.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws