Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opvallend: géén Palacios tegen KV Mechelen, Leko legt uit waarom hij die keuze maakt

Helibelton Palacios (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge wil vrijdagavond koste wat het kost de drie punten thuishouden tegen KV Mechelen. Helibelton Palacios is een opvallende afwezige in de Brugse selectie voor de match tegen Malinwa. Ivan Leko geeft een woordje uitleg. 

“Het is een sportieve keuze. Palacios was goed aan het seizoen begonnen, want tijdens de eerste wedstrijden was hij één van de beste spelers. Maar de jongste twee, drie wedstrijden was hij niet top”, aldus Leko op de persconferentie in aanloop naar de match tegen KV Mechelen.

Onze coach kiest tegen De Kakkers dan ook voor andere namen. “Op zijn positie zijn er nog andere spelers. Dion Cools is goed bezig, terwijl ook Thibault Vlietinck rechts zou kunnen spelen. De beste spelers zitten in de selectie”, besluit Leko. Ook Ruud Vormer kan eventueel op de rechterflank geposteerd worden, zoals Michel Preud’homme vorig seizoen meermaals deed.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws