Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opvallend: Club-fans willen dat bankzitter Brugse overwinningsgezangen dirigeert

Club-fans en vlaggen (Club Brugge - Standard)

Club Brugge won afgelopen weekend al bij al eenvoudig van KV Mechelen en deed daarmee opnieuw een uitstekende zaak in het klassement. Eerste achtervolger Charleroi kwam in eigen huis immers niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen het Waasland-Beveren van Philippe Clement. 

Zoals bij een Brugse driepunter gebruikelijk is, trokken de spelers vrijdag naar de spionkop in Jan Breydel. Aan de noordtribune wordt een overwinning immers steevast gevierd met “We are Bruges, Super Bruges, We are wonderful”-gezangen.

Normaal gesproken scandeert de Blauw-Zwarte aanhang de spelersnaam die in hun ogen de Man van de Match was. Hij mag vervolgens de megafoon in ontvangst nemen en zorgt voor het een-tweetje tussen spelers en supporters bij de overwinningsgezangen.

Na de 2-0 overwinning tegen KV Mechelen werd er niet geroepen op doelpuntenmakers Wesley Moraes of Dion Cools, ook niet op Man van de Match Marvelous Nakamba, maar opvallend genoeg wél op Timmy Simons. Een uitnodiging die ons Club-icoon met plezier in ontvangst nam! Onderstaand de mooie beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws