Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opstelling Club Brugge: kiest Leko voor onverwacht aanvalsduo tegen KV Mechelen?

Ivan Leko (trainer Club Brugge)

Club Brugge wil in zijn zevende competitiewedstrijd twee doelstellingen realiseren. Eerst en vooral wil Blauw-Zwart de drie punten thuishouden, maar als het even kan willen Ivan Leko & co daarbij ook goed voetbal op de mat brengen. KV Mechelen moet het slachtoffer van dienst worden.

Ivan Leko kan tegen Malinwa niet rekenen op geblesseerden Poulain en Vanlerberghe. Butelle, Palacios, Vlietinck, Touba, Masovic en McGree werden dan weer gepasseerd door onze coach.

Over 8 basisspelers is er in de kranten consensus. Enkel over de linkerflank en het spitsenduo is er onenigheid. Het Laatste Nieuws verwacht dat dezelfde elf namen als tegen Moeskroen mogen opdraven. Oftewel: mét Limbombe, Diaby en Wesley.

Het Nieuwsblad voorspelt daarentegen dat Limbombe na zijn individuele foutje op Le Canonnier – al was de penalty wel érg licht – plaats moet ruimen voor De Bock. Voorin denkt de krant dat Leko Refaelov een nieuwe kans geeft. Hij zou samen met Vossen het aanvalsduo vormen.

Verwachte opstelling Club Brugge (HLN)

Horvath – Decarli, Mechele, Denswil – Cools, Vormer, Nakamba, Vanaken, Limbombe – Diaby en Wesley

Verwachte opstelling Club Brugge (HNB)

Horvath – Decarli, Mechele, Denswil – Cools, Vormer, Nakamba, Vanaken, De Bock – Refaelov en Vossen

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws