Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opstelling Club Brugge: brengt Leko maar liefst 5 nieuwe namen aan de aftrap tegen Roeselare?

Rigaux en Leko (Westkapelle - Club Brugge)

Ivan Leko koos tijdens de laatste drie competitiewedstrijden steevast voor dezelfde elf. Zowel tegen Standard, Moeskroen als KV Mechelen mocht de volgende typeploeg opdraven: Horvath – Denswil, Mechele, Decarli – Limbombe, Nakamba, Vanaken, Vormer, Cools – Diaby en Wesley. Maar tegen Roeselare zou de basisploeg er wel eens helemaal anders kunnen uitzien…

Volgens Het Laatste Nieuws zal Leko vanavond sowieso roteren in de 1/16de finale van de Beker van België. “Kwestie van frisse krachten te gebruiken én iedereen tevreden te houden. Verwacht Clasie, Refaelov en Vossen dus al zeker maar in de basis. Al was het maar om de frustraties van het bankzitten niet te hoog te laten oplopen”, klinkt het. Ook Mera en Dennis duiken volgens de krant straks op in de basis.

In Het Nieuwsblad voorspellen ze deze keer geen specifieke opstelling, maar staan ze lijnrecht tegenover de mening van hun collega’s: “Er wordt verwacht dat Leko, gezien het belang van de Croky Cup na de Europese uitschakeling, niet te veel zal roteren”, klinkt het daar. Het juiste antwoord vind je vanavond omstreeks 19.30 uur vanzelfsprekend op BlauwZwartFans.

Verwachte opstelling Club Brugge (HLN)

Horvath – Mera, Mechele, Decarli – Limbombe, Nakamba, Refaelov, Clasie, Cools – Vossen en Dennis

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws