Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opstelling Club Brugge: ’10 spelers zijn zeker van hun basisplaats, slechts 1 twijfelgeval’

Vanaken en Wesley (Club Brugge - Standard)

Club Brugge wil in zijn zesde competitiewedstrijd graag zijn perfecte rapport uitbreiden met een nieuwe driepunter. Om een knappe 18 op 18 te realiseren, moet Blauw-Zwart wel de moeilijke trip naar Moeskroen tot een goed einde zien te brengen. De Henegouwers zijn met 10 op 15 één van de revelaties van het seizoensbegin en legden daarbij tot dusver ook nog behoorlijk goed voetbal op de mat. 

Ivan Leko kan tegen Moeskroen niet rekenen op geblesseerden Vossen, Poulain, Hubert, Dennis en Mera. Andere jongens als Butelle, Masovic, McGree en Vanlerberghe werden dan weer gepasseerd. Zomeraanwinst Clasie is nog niet fit genoeg om te starten, maar de kans is groot dat hij zijn debuut viert met een invalbeurt.

Gezien de afwezigen is er volgens de kranten weinig onduidelijkheid over de opstelling van Leko. Enkel op de rechterflank is er onenigheid. Volgens Het Laatste Nieuws zal Cools mogen opdraven, terwijl Het Nieuwsblad ervan uitgaat dat Palacios de voorkeur krijgt op de Belgische belofteninternational.

Verwachte opstelling Club Brugge (HLN)

Horvath – Denswil, Mechele, Decarli – Limbombe, Nakamba, Vanaken, Vormer, Cools – Diaby en Wesley

Verwachte opstelling Club Brugge (HNB)

Horvath – Denswil, Mechele, Decarli – Limbombe, Nakamba, Vanaken, Vormer, Palacios – Diaby en Wesley

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws