Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opnieuw slecht nieuws voor José Izquierdo

José Izquierdo teleurgesteld (Club Brugge - AZ)

Met een overgang waarbij zo’n 15 miljoen euro (+ 3 miljoen aan mogelijke bonussen) gemoeid is, zorgde José Izquierdo zowel bij Club Brugge als bij Brighton & Hove Albion voor een recordtransfer. Maar ondanks het feit dat de Gouden Schoen al enkele weken in Engeland vertoeft, komt hij nog altijd niet in aanmerking voor een basisplaats.

Voorlopig moet Izquierdo het in de Premier League stellen met een invalbeurt van 9 minuten tegen Watford. In de met 3-1 gewonnen thuismatch tegen West Bromwich Albion van vorig weekend moest Joske zelfs een hele match lang vanop de bank toekijken hoe zijn ploegmaats hun eerste driepunter van het seizoen pakten.

Ook vanavond op bezoek bij het puntenloze AFC Bournemouth zal de ex-Bruggeling niét starten. “Het is een ongewone situatie als je zoveel geld hebt uitgegeven aan een speler met zijn kwaliteiten”, geeft trainer Chris Hughton toe in The Argus. “Maar hij begrijpt ook dat hij hier aangekomen is met een andere fysieke paraatheid dan de rest.”

“Izquierdo kwam in slechts twee voorbereidingswedstrijden in actie, waarin hij een minuut of 25 speelde. Maar als we in een situatie komen waarbij we hem vanaf de start moeten inzetten, dan is hij zonder twijfel klaar. Hij krijgt zeker nog zijn kans. We kijken er al naar uit om hem aan het werk te zien”, besluit Hughton.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws