Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opmerkelijk: ‘Toen Olympiakos faalde om deze jonge Belg binnen te halen, dacht het pas aan Engels’

Bjorn Engels tackle (Club Brugge - Moeskroen)

Na een transferzomer vol geruchten trok Bjorn Engels uiteindelijk niet naar zijn droomcompetitie in Engeland, maar wel naar Griekenland. De Brugse verdediger blijkt echter niet de eerste keuze geweest te zijn van nieuwe werkgever Olympiakos. 

Zo weet Het Belang van Limburg dat de Griekse topclub eerst aan Zinho Vanheusden dacht. De 18-jarige centrale verdediger acteert al een tijdje op hoog niveau bij de beloften van Internazionale en kreeg tijdens de voorbereiding zijn kans bij de eerste ploeg.

De kersverse belofte-international van België bedankte echter voor een overgang naar Olympiakos en zo kwamen de Grieken bij Engels uit. Vanheusden vindt dat hij een logische keuze gemaakt heeft. “Ik weet heel goed dat je de ene dag God bent en het de dag erna gedaan kan zijn. Er waren inderdaad ploegen die me wilden huren, maar ik vond het nog niet het juiste moment”, klinkt hij vastberaden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws