Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ook Degryse is wild van Brugse revelatie: “Hij toont veel zelfvertrouwen”

Marc Degryse (analist)

In de aanloop naar de wedstrijd tegen KV Mechelen werd Ivan Leko gevraagd wie volgens hem de beste zomertransfer van Club Brugge was en de trainer had op die vraag toch een enigszins verrassend antwoord. Hij noemde immers niet de meermaals bewierookte Dennis, maar wel Marvelous Nakamba. De Zimbabwaan bevestigde vrijdag echter al het goeds dat over hem verteld wordt.

Ook Marc Degryse zag de middenvelder een sterke partij afwerken. “Ze hebben Clasie gehaald, maar hij zal toch serieus moeten presteren om Nakamba uit de ploeg te spelen”, steekt hij de loftrompet op bij Play Sports. “Hij toont heel veel zelfvertrouwen. Het is iemand die in principe ballen moet recupereren, maar hij heeft ook voetballend vermogen.”

“Voor mij is hij een certitude. Het gaat voor mij tussen Vormer, Nakamba en Clasie voor twee posities. En voorlopig zie ik Nakamba niet uit de ploeg gaan.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws