Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Onverwachte transfer op komst? ‘Brugse sleutelpion wil nog vertrekken’

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Donderdagavond om 24 uur haalde Club Brugge en zijn supporters opgelucht adem: Stefano Denswil trok immers niét op uitleenbasis naar Brighton & Hove Albion, hetgeen een serieuze aderlating geweest zou zijn voor de Brugse defensie. Maar toch kan Blauw-Zwart ook na Transfer Deadline Day nog één van zijn sterkhouders verliezen…

Volgens diverse Israëlische media heeft Lior Refaelov aangegeven dat hij openstaat voor een terugkeer naar zijn thuisland. De 31-jarige middenvelder speelde in zijn carrière maar voor twee clubs: Maccabi Haifa en Club Brugge. Nu zou het echter Maccabi Tel Aviv zijn dat aan de mouw trekt van Rafa.

Blauw-Zwart zou nog zo’n 1,5 miljoen euro kunnen vangen voor de ervaren middenvelder, maar heeft zijn fiat nog niet gegeven. Ivan Leko gebruikt Refaelov op dit moment niet als basisspeler en het is dan ook maar de vraag of de speler zelf kan leven met een rol als invaller. In Israël is de transfermarkt nog vier dagen open.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws