Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ondanks 18 op 21 krijgt Leko kritiek op zijn systeem: “Ik voel het niet”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Je kan bezwaarlijk zeggen dat Club Brugge onder Ivan Leko in de competitie zijn start gemist heeft. Het pakte 18 op 21 en is daarmee (voorlopig) leider, terwijl zowat alle andere topclubs in de rechterkolom gesukkeld zijn. Desondanks blijft er kritiek op de Kroaat klinken.

Vooral de 3-5-2 die Leko hanteert wordt niet door iedereen gesmaakt. Ook Frédéric Dupré is geen fan. “Ze beheersen het systeem niet goed”, is de ex-speler van Zulte Waregem en Standard hard bij Play Sports. “Ze zoeken veel te weinig diepgang op de flanken en er zijn te weinig snelle flankveranderingen en diepgang in de rug van de verdediging.”

“Ik vind niet dat ze het systeem goed beheersen. Ik vind ook niet dat ze goed spelen. Ik denk als ze volgende week tegen Charleroi gaan spelen… Decarli en Mechele achterin, ik voel het niet. Ik vind het te weinig.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws