Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ondanks 15 op 15 heersen er twijfels rond Ivan Leko: “Ik hoop dat ik me vergis”

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Een perfect rapport in de Jupiler Pro League wist geen vroege Europese uitschakeling uit. Dat konden we de voorbije weken aan den lijve ondervinden in de media. Ook de bekende Waalse journalist Rodrigo Beenkens heeft zo zijn bedenkingen bij het huidige Club Brugge.

“Ik heb grote twijfels bij Ivan Leko”, is Beenkens eerlijk in La Tribune. “Ik hoop dat ik me vergis, maar hij heeft niet echt indruk op me kunnen maken bij de twee vorige clubs waar hij passeerde als trainer (Sint-Truiden en Oud-Heverlee Leuven, nvdr). Bovendien liggen ze in augustus al uit Europa en dat is toch zeer pover. Ik hoop dat het geen geval is van een foute casting.”

Ook over het transferbeleid van Blauw-Zwart is de Waalse analist niet te spreken. “De zaak-Perbet heeft me erg verbaasd. Persoonlijk verkies ik dan ook een club zoals Zulte Waregem. Zij spelen telkens met zeven à acht Belgen in de ploeg. Ook daar is de ploeg helemaal veranderd en presteren ze al meteen.” Club speelde op KV Kortrijk (1-2) overigens met zeven Belgen in de basis.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws