Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club ziet in het absolute slot van de mercato nog een aanvaller vertrekken

Club Brugge training

Ivan Leko heeft momenteel heel wat keuze in het aanvallende compartiment. Met maar liefst vier centrumspitsen (Jelle Vossen, Abdoulay Diaby, Wesley Moraes en Emmanuel Dennis) is de concurrentie voorin niet min. En dus trok Pierre Xavier Fonkeu zijn conclusies.

Zoals eerder aangekondigd heeft de 20-jarige aanvaller beslist om zijn handtekening te plaatsen onder een contract bij de Engelse tweedeklasser Norwich City. Het gaat om een verbintenis voor twee seizoenen met een optie voor een extra jaar.

Fonkeu overtuigde The Canaries van zijn kwaliteiten tijdens een resem oefenwedstrijden met de U23. Ook Stoke City, Sunderland en Wolverhampton hadden interesse in de Bruggeling.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws