Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nederlanders maken Clasie af: “Ik heb altijd al mijn bedenkingen gehad”

Johan Derksen (analist)

Club Brugge deed op de voorlaatste dag van de mercato nog één inkomende transfer. Het haalde verrassend genoeg Jordy Clasie binnen. De 17-voudige Nederlands international wordt gehuurd van Southampton om de concurrentie op het middenveld te versterken. De transfer wordt in Nederland op hoongelach onthaald.

In het voetbalprogramma Voetbal Inside is Johan Derksen scherp. “Ik heb gehoord dat hij in een papieren vliegtuigje is gekomen. Maar Club Brugge is wel een goeie keuze. Voor Clasie wel. Hij is fysiek niet in staat om het te maken in de grote competities, hij zou in Frankrijk ook niet meekunnen. Veel Nederlanders waar wij geen hoge pet van op hebben doen het heel goed in België.”

“Ik heb altijd al mijn bedenkingen gehad bij Clasie. Hij was een leuke speler voor de Eredivisie. Hij is ijverig, daar houden we van. Maar zonder Ronald Koeman zou hij nooit in de Premier League hebben gespeeld. Koeman heeft dat niet goed gezien.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws