Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meunier reageert al lachend op transfersoap Dierckx

Tuur Dierckx in actie

Voor Tuur Dierckx werd het een bewogen zomermercato. Vorig seizoen speelde de ex-Bruggeling zich naarmate het seizoen vorderde meer en meer in de kijker bij Antwerp en was hij ook belangrijk op weg naar de promotie van de club. Met de komst van trainer László Bölöni moest Dierckx echter niet langer op speelgelegenheid rekenen en mocht hij zelfs gratis vertrekken naar Waasland-Beveren.

De 22-jarige flankaanvaller denkt er allemaal het zijne van en deed zijn ongezouten versie van de feiten uit de doeken op Instagram (zie onderstaand). Ex-ploegmaat Thomas Meunier moest er best om lachen en reageerde als volgt: “Vertel je leven niet Tuuuuur! Ha ha maar in ieder geval proficiat. Tijd om te tonen dat je een heel seizoen kan spelen…”

Beste supporters, Sommigen denken waarschijnlijk: “Alé, hij is er weer ze!” Maar ik beloof het iéts korter te houden deze keer! 😋 Laat ons stellen dat ik (alsook tamelijk wat anderen) net zoals de ziel van de ploeg die er tot vorig seizoen heerste, Antwerp verlaat. Niet met pijn in het hart, dat zeker niet. Want het was tenslotte een korte, maar zeer unieke tussenstop. Eentje met veel goede herinneringen, mooie overwinningen maar vooral erg aangename ploegmaats, waaronder enkelen zelfs vrienden voor het leven. Het was dan ook een bijzondere eer om met deze ploeg vorig jaar dé 13 jaar te kunnen doorbreken met een promotie. Jammer genoeg is de ploeg van vorig jaar de voorbije maanden, naar mijn mening, als een kaartenhuisje in elkaar gevallen. Er is me in de loop van de weken ook heel veel duidelijk geworden. En bij het gezegde ‘Eerlijk duurt het langst’, heb ik dan ook mijn twijfels gekregen. Maar goed, het zij zo. Ik heb de voorbije maand heel wat berichtjes gekregen van jullie, om terug te vechten en me te bewijzen. Maar dat was boven mijn macht. Er was reeds in mijn plaats gekozen. Ik pas nu eenmaal niet in het plaatje. Ik had twee keuzes. Voorrang geven aan het financiële aspect, of toch kiezen voor de sportieve kant. Maar het gaat hem tenslotte om de sport zelf. Daarom heb ik ervoor gekozen om een gepaste ploeg als Waasland Beveren tegemoet te komen. Ik ben tevreden en uiterst gemotiveerd om in een gezonde en groeiende club als Waasland Beveren aan de slag te kunnen gaan. Ik zeg Antwerpen dan ook adieu, maar hoe dan ook.. We zien elkaar zeker terug! En ja, óók op ‘Den Bosuil’! 😉 ps: Supporters, voor ik het vergeet! Bedankt voor de onvoorwaardelijke steun!!! Zelden zo’n supporters gezien!! 🙏🏻 Veel succes komend seizoen, You Reds! Sportieve groeten, 55. ❤️ #RAFC #WaaslandBeveren #transferdeadlineday #backandbetter #elturos55

Een bericht gedeeld door ☛ ᎬᏞ ᎢᏌᎡᏫᏕ ➎➎ ☚ (@tuur.dierckx) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws