Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mechele laat zich uit over kritiek: “Ze zaten meteen weer op mijn kap”

Brandon Mechele op training bij Club Brugge

Nadat hij vorig seizoen een halfjaar zijn heil ging zoeken bij Sint-Truiden, keerde Brandon Mechele dit seizoen terug bij Club Brugge. De verdediger kwam er opnieuw Ivan Leko tegen en profiteerde daarvan door een basisplaats af te dwingen. Maar zeker in de eerste weken van het seizoen werd de 24-jarige zwaar bekritiseerd.

“In Sint-Truiden speelde ik volgens mij goed en dan hoor ik ze niet. Ik kom terug naar Brugge en dan zitten ze meteen weer ‘op mijn kap’”, vertelt het jeugdproduct daarover in Krant van West-Vlaanderen. “Ik vond het overdreven, want ik speelde volgens mijn mening lang niet slecht.”

“Akkoord, in de opbouw was het niet super, maar dat lag ook aan het nieuwe systeem. Ik heb wel geleerd om me dat niet meer te veel aan te trekken. Vroeger deed kritiek me veel meer en voelde ik me er soms zelfs slecht door, maar nu heb ik daar stappen in gezet. Als de trainer en de technische staf tevreden zijn, is dat voor mij voldoende. Van de buitenwereld trek ik me niets meer aan.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws