Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Marc Degryse waarschuwt Club Brugge

Marc Degryse (analist)

Club Brugge is zowat de enige topclub die zijn competitiestart niét gemist heeft. Maar ondanks de 18 op 21 zijn er – mede door de teleurstellingen op het Europese toneel – nog altijd de nodige vraagtekens bij Ivan Leko en zijn voetbalvisie. Marc Degryse voert in aanloop naar de 1/16de finale van de Croky Cup de druk op.

Met Roeselare treft Blauw-Zwart in de Beker van België een niet te onderschatten nummer twee uit 1B. Bovendien zal een uitverkocht Schiervelde er alles aan doen om hun ploeg naar een stunt te schreeuwen. “Club kan zich niet permitteren om in Roeselare uitgeschakeld te worden. In de competitie is hun rapport bijna perfect, maar het blijft een ploeg die worstelt met zichzelf”, oordeelt Degryse.

“Om midden september alleen nog de competitie te hebben met zo’n stevige kern, dat zou bijzonder ambetant zijn. En dan zullen de resultaten ook niet meer kunnen verbergen dat het spelniveau nog altijd grotendeels onvoldoende is”, besluit de analist in Sport/Foot Magazine.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws