Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Manager Refaelov spreekt duidelijke taal over transfer

Lior Refaelov duim omhoog (Club Brugge - AZ)

Lior Refaelov zat na een goed seizoensbegin plots op de bank voor de terugwedstrijd tegen AEK Athene in de Europa League en spuwde na de uitschakeling openlijk zijn gal. De Israëliër is sindsdien ook geen titularis meer en dat is in Israël niet onopgemerkt voorbij gegaan.

We konden u gisteren al melden dat Maccabi Tel Aviv probeert om Refaelov terug naar Israël te halen. Het Laatste Nieuws meldt dat nu ook Maccabi Haifa, de ex-club van de middenvelder, ook een nieuwe poging onderneemt om hem te verleiden. Beide clubs hebben nog tot 5 september om een deal te sluiten, want dan sluit de transfermarkt in Israël.

Toch heeft Dudu Dahan, de makelaar van Refaelov, eerder geruststellend nieuws voor de Club-fans. “Ik denk dat de band met België privé te groot is voor Rafa om nu plots Club te verlaten”, vertelt hij immers aan HLN. “Maccabi dringt aan, maar ik zie het op dit moment niet meteen gebeuren, al weet je nooit wat er in de volgende dagen nog beweegt.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws