Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Luxebankzitter bij Club Brugge: “Maar Refaelov moet zwijgen”

Lior Refaelov duim omhoog (Club Brugge - AZ)

Club Brugge kende woensdagavond geen problemen met KSV Roeselare. Blauw-Zwart haalde het met 1-5 op Schiervelde en plaatste zich bijgevolg voor de 1/8ste finales van de Croky Cup. Opmerkelijk: Ivan Leko roteerde niet.

En zo bleef Rafa bijvoorbeeld 90 minuten op de bank. “Hoe zou Refaelov zich gevoeld hebben gisteren?”, vraagt Het Laatste Nieuws zich luidop af. “Hij moést blijven toen Maccabi Tel Aviv op het einde van de transferperiode nog kwam aandringen.”

“Weg monsterloon en emotionele terugkeer naar zijn vaderland. ‘Maar voor wat?’, moet hij zich gisteren alweer afgevraagd hebben. Voor de vijfde keer op rij op de bank gestart immers. Maar Rafa moet zwijgen, want Club blijft winnen. Na de 18 op 21 nu ook een vlotte bekerkwalificatie”, besluit de krant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws