Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko ziet nog twee pionnen uitvallen voor komst van AA Gent

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

Zondag werkt Club Brugge de altijd beladen Slag om Vlaanderen af tegen AA Gent. Ondanks de crisis bij de Buffalo’s belooft het een zware partij te worden, en dus had Ivan Leko graag een volledig fitte kern tot zijn beschikking gehad.

De coach sprak vrijdag op zijn persconferentie echter over een drietal spelers die met kleine kwaaltjes sukkelden en twee van hen blijken niet fit geraakt te zijn. Saulo Decarli en Jordy Clasie ontbreken door blessures. Goed nieuws is er wel van Benoit Poulain, die voor het eerst sinds de Brugse Metten bij de kern zit. Door de blessure van Decarli is de kans ook niet onbestaande dat hij meteen aan de aftrap komt, tenzij Leko voor Mera kiest.

De selectie van Club Brugge voor de thuismatch tegen AA Gent

Doelmannen: Horvath, Hubert en Teunckens
Verdedigers: Cools, Palacios, Poulain, Mera, Mechele, Denswil en De Bock
Middenvelders: Simons, Nakamba, Vormer en Vanaken
Aanvallers: Refaelov, Diaby, Dennis, Wesley, Vossen en Limbombe
Ontbreken: Butelle, Decarli, Masovic, Touba, Clasie, McGree, Vanlerberghe en Vlietinck

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws