Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko verstuurt waarschuwing: “Dan heeft hij geen plaats meer in de ploeg”

Ivan Leko (trainer Club Brugge)

Club Brugge legde een prima prestatie op de mat tegen KSV Roeselare. Blauw-Zwart vond namelijk maar liefst vijf keer de weg naar doel op Schiervelde. Vorige vrijdag, tegen KV Mechelen, gingen heel wat spelers nog té vaak voor eigen succes.

Dat was tegen Roeselare wel even anders, iets wat onze trainer duidelijk apprecieert. Toch verstuurde Ivan Leko nogmaals een waarschuwing naar zijn groep. “Je kan af en toe eens egoïstisch zijn, dat kan gebeuren.”

“Maar als het blijft duren, dan heeft die speler geen plaats meer in de ploeg. Bij ons telt het collectieve”, aldus Leko met een duidelijke boodschap op de website van Club Brugge. “Wij hebben immers geen Messi of Ronaldo in onze ploeg die op zijn eentje het verschil kan maken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws