Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko: “Van al onze zomertransfers is hij de meest positieve verrassing gebleken”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Club Brugge haalde afgelopen zomer maar liefst 11 nieuwe namen naar Jan Breydel. In het seizoensbegin was het dan ook uitkijken naar de prestaties van onze verscheidene aanwinsten. Jongens als Masovic en McGree zagen we nog niet aan het werk, maar onder meer Dennis en Nakamba lieten al heel wat moois zien bij Blauw-Zwart.

Voor de meeste supporters staat Dennis met stip op nummer één wat betreft de transfer die tot dusver het meeste indruk maakte. De 19-jarige Nigeriaan vond in de competitie al 4 keer de weg naar doel in 191 speelminuten.

Leko schuift echter een andere naam naar voren. “Uit al onze zomertransfers is Nakamba de meest positieve verrassing gebleken”, klinkt het via de officiële kanalen in aanloop naar de match tegen KV Mechelen. De 23-jarige Zimbabwaan was in de Eredivisie de beste ‘balafpakker’ en trekt die lijn door in de Jupiler Pro League.

Tot slot kwam onze coach nog eens terug op het tweede tegendoelpunt op bezoek bij Moeskroen. “Horvath is 22, hij kan al eens een foutje maken. Hij werkt hard en kan nog enorm veel progressie maken naar de toekomst toe.” Leko hoopt ook snel beter voetbal op de mat te brengen. “Het belangrijkste is om de juiste profielen de juiste taken te geven. Ik ben overtuigd dat ons voetbal ook mooi kan zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws