Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko strooit met lof: “Hij is een wapen en een matchwinnaar”

Rigaux en Leko (Westkapelle - Club Brugge)

Club Brugge won woensdagavond met 1-5 op het veld van KSV Roeselare, en staat zo in de 1/8ste finales in de Croky Cup. Emmanuel Dennis liet zich in positieve zin opmerken, met twee doelpunten en een assist.

Achteraf was trainer Ivan Leko dan ook blij met de terugkeer van onze aanvaller. “Of ik tevreden was over Dennis? Ik ben blij dat hij terug is, want hij is sowieso een extra wapen”, zegt de Kroaat op de webstek van Club Brugge.

“Hij is een speler met veel kwaliteiten en scoort makkelijk. Vandaag speelde hij niet zijn beste wedstrijd, dus hij moet zeker nog beter kunnen. Maar als ploeg heb je matchwinnaars nodig en hij is duidelijk een matchwinnaar”, besluit Leko.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws