Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko steekt pluim op de hoed van spelers én supporters: “Geweldig om te zien”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Club Brugge is er na acht speeldagen als eerste in geslaagd om Sporting Charleroi te kloppen. Blauw-Zwart speelde zijn beste wedstrijd van het seizoen en won een zinderende topper verdiend met 1-2. 

“Ik ben héél blij met wat ik vandaag van mijn ploeg gezien heb”, opent Ivan Leko voor de camera’s van PlaySports. “Goed voetbal, dominantie, energie, kwaliteit,… Ik vind dit een verdiende overwinning. En dat op verplaatsing tegen een goeie ploeg als Charleroi.”

Het venijn zat hem zondagavond in de staart op Mambourg. Na de 1-1 ging de thuisploeg immers vol vooruit op zoek naar de 2-1, maar Ethan Horvath stond pal. “We hebben een goeie keeper die in de laatste tien minuten heel bepalend was”, merkt onze coach op. Anthony Limbombe zette vervolgens de kroon op het werk met de 1-2.

Leko is vooral blij dat hij zijn ploeg progressie ziet maken. “Het waren moeilijke maanden en weken, maar als je naar de cijfers kijkt zijn wij op dit moment de beste ploeg van België. We zijn aan’t groeien. Tegen KV Mechelen en Standard speelden we ook al een goeie helft. We hebben gewonnen op onze manier. Ik ben blij door de prestatie van mijn spelers, maar ook door de supporters. Als je ziet dat zij met 2000 à 3000 fans naar hier zijn gekomen. Geweldig om te zien!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws