Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko sakkert na puntenverlies: “Normaal zijn we daar net goed in”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Club Brugge verloor zaterdag met 2-1 in en tegen Moeskroen. Na afloop van de wedstrijd zocht Ivan Leko naar redenen voor het puntenverlies. 

“Wij hadden meer kansen, maar als je ze niet benut en het geluk niet langs je kant hebt, kan je moeilijk winnen tegen een goede ploeg als Moeskroen. We slikken dan ook nog eens twee tegendoelpunten op stilstaande fase, iets waar we normaal goed op zijn”, aldus Leko op de webstek van Club Brugge.

“Het was niet gemakkelijk om tegen een ploeg te spelen die laag stond opgesteld”, ging Leko verder. “Maar toch hebben we drie à vier situaties kunnen creëren met Cools, Wesley, Vanaken en Diaby waar er misschien wel iets meer inzat. Op dit veld was het zeker ook niet gemakkelijk om een snelle balcirculatie te krijgen en dat wilden we toch.”

Voetbal moet nog beter

Onze coach hoopt snel weer voor een ommekeer te zorgen. “Het zal erop aankomen een analyse te maken van deze match en te leren uit onze fouten. We halen 15 op 18 met vier verplaatsingen, dat is mooi. Maar qua voetbal moet het nog beter. We hebben een nieuwe, jonge ploeg met vijf nieuwkomers in de basis tegenover vorig seizoen.”

“Ik zal kritisch blijven voor mezelf en ons voetbal, we zullen hard blijven werken, maar we blijven vertrouwen houden in wat we doen. Alleen zo kunnen we progressie maken en beter worden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws