Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko lost belangrijke hint over opstelling: “Dat heb ik nooit gezegd”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Zondag staat Club Brugge alweer voor een belangrijke test, want dan speelt het de lichtjes onverwachte topper tegen eerste achtervolger Sporting Charleroi. Club tankte deze week alvast vertrouwen met een vlotte 1-5 op het veld van Roeselare in de beker.

In tegenstelling tot vele andere eersteklassers speelde Leko in de beker wél gewoon met zijn allersterkste elftal. Enkel Guillaume Hubert kreeg zijn kans in doel, maar dat kwam omdat Ethan Horvath ziek was. De Amerikaan is echter genezen en neemt zondag zijn plaats tussen de palen weer in. Verder lijken we nauwelijks wijzigingen te moeten verwachten.

“Ik heb nooit gezegd dat ik ging roteren”, laat Leko immers optekenen in Het Nieuwsblad. “Dat overweeg ik enkel als je drie wedstrijden in een week speelt. Tussen Roeselare en ­Mechelen zaten er vijf dagen. Hoe ik iedereen dan tevreden houd? ­Praten, open en eerlijk zijn. En je beste elftal opstellen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws