Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko legt uit waarom Vossen ontbreekt tegen Moeskroen

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Club Brugge moet het zaterdagavond tegen Moeskroen zonder Jelle Vossen stellen. Ivan Leko legt op de persconferentie in aanloop naar de match op Le Canonnier uit waarom de 28-jarige Limburger er niet bij is. 

Jelle Vossen en Guillaume Hubert waren zaterdagmiddag twee opvallende afwezigen in de Brugse selectie. “Vossen ondervindt lichte hinder aan de knie, volgende week is hij terug. Hubert had vandaag een probleem op training, dus nemen we geen risico met hem”, aldus Leko. Poulain en Mera zijn stilaan aan de beterhand. “Poulain richt zich op de thuismatch tegen KV Mechelen. Mera is terug, maar nog niet 100%.”

Mogelijk maakt Southampton-huurling Jordy Clasie zijn debuut tegen Moeskroen. “We hadden iemand als Clasie nodig. Hij brengt kwaliteit. Hij mist nog ritme om een hele match te spelen, maar kan misschien met een invalbeurt iets betekenen.” Maar wie offert onze coach straks op als Clasie tot de startelf behoort? “Het is mogelijk om met Clasie, Nakamba, Vormer en Vanaken te spelen. Sowieso zorgt het voor gezonde concurrentie”, besluit onze coach.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws