Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko laat sterkhouder nog altijd thuis voor Charleroi

Vanaken en Wesley vieren (Club Brugge - Standard)

Zondag staat dé topper van de achtste speeldag in de Jupiler Pro League op het programma, waarin Club Brugge naar Charleroi trekt. Bij winst kan Blauw-Zwart al vier punten uitlopen op zijn eerste achtervolger, terwijl de Carolo’s dan weer de koppositie overnemen als zij winnen.

Ivan Leko had vrijdag op zijn persconferentie alvast goed nieuws, want hij kan over een volledig fitte kern beschikken. Ook Benoit Poulain, die out was sinds de Brugse Metten in juli, en Abdoulay Diaby, die Roeselare nog miste door een lichte blessure, zijn dus weer fit. Daarnaast recupereert Leko ook Horvath, die op het laatst nog afhaakte voor Roeselare wegens ziekte, en Vanlerberghe, die ook met een lichte blessure kampte.

Maar Leko neemt hen niet allemaal op in zijn selectie. Zo valt Vanlerberghe opnieuw naast de kern, terwijl er met Poulain geen risico genomen wordt. Ook hij reist nog niet mee af naar Mambourg. Verder noteren we geen wijzigingen ten opzichte van Roeselare.

Selectie Club Brugge voor uitmatch tegen Charleroi

Doelmannen: Horvath, Hubert en Teunckens
Verdedigers: Mera, Cools, Denswil, De Bock, Decarli en Mechele
Middenvelders: Simons, Clasie, Nakamba, Vormer en Vanaken
Aanvallers: Wesley, Refaelov, Vossen, Diaby, Limbombe en Dennis
Ontbreken: Butelle, Poulain, Palacios, Masovic, Touba, McGree, Vanlerberghe en Vlietinck

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws