Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko is streng voor Horvath, maar Amerikaan blijft rustig: “Ik ben niet akkoord”

Mechele en Horvath (Club Brugge - Standard)

Club Brugge verloor zaterdagavond met 2-1 op het veld van Moeskroen. Bij het tweede doelpunt ging doelman Ethan Horvath niet meteen vrijuit. Na afloop van de wedstrijd spraken Ivan Leko en zijn doelman zich uit over de fase.

“Ik neem de schuld op mij voor het tegendoelpunt, het was mijn fout”, aldus Horvath bij Play Sports. “We moeten de beelden bekijken en zien wat beter kan. Dat ik de laatste weken wel vaker moeilijkheden heb met hoge ballen? Ik ben niet akkoord”, voegde onze doelman er nog aan toe.

Ook Ivan Leko deed zijn zegje over het tweede doelpunt. “Hoe ik Horvath inschat bij die tweede goal? In sommige wedstrijden is hij echt goed, soms is hij wat minder. Maar dat is normaal in de carrière van een keeper”, klonk het bij Sporza.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws