Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Leko heeft vrijdag 3 extra wapens tegen KV Mechelen’

Jordi Vanlerberghe en Ivan Leko

Na het eerste puntenverlies op bezoek bij Moeskroen wil Club Brugge vrijdag tegen KV Mechelen opnieuw aanknopen met een driepunter. Ivan Leko krijgt in aanloop naar de match tegen Malinwa goed nieuws uit de ziekenboeg. 

Emmanuel Dennis traint al enkele dagen mee met de groep, nadat hij ruim twee weken geleden een enkelblessure opliep op bezoek bij AEK Athene. Mogelijk viert de Brugse topschutter zijn rentree tegen KVM, al neemt Blauw-Zwart bij voorkeur geen onnodige risico’s met de 19-jarige Nigeriaan.

Ook Benoît Poulain is volgens Het Laatste Nieuws aan de beterhand. De 30-jarige Fransman traint opnieuw voluit nadat hij een spierscheur opliep tijdens de Brugse Metten tegen Athletic Bilbao. Al is het ook hier afwachten of Leko hem al klaar acht voor wedstrijdminuten tegen de ploeg van Yannick Ferrera.

Tot slot wil Jordi Vanlerberghe koste wat het kost tot de selectie behoren tegen de ploeg waar het voor hem allemaal begon. Dinsdag trainde de 21-jarige middenvelder wel nog apart, omdat hij vorige week uitviel met een verrekking. Maar volgens Het Nieuwsblad hoopt Vanlerberghe de match tegen KV Mechelen in extremis te halen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws