Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko heeft duidelijke boodschap voor Refaelov

Rigaux en Leko (Westkapelle - Club Brugge)

Ook in de 1/16de finales van de Croky Cup moest Lior Refaelov vrede nemen met een plaats op de bank. De Israëli lijkt maar niet meer in de ploeg van Ivan Leko te geraken.

Refaelov begon nog wel als basisspeler aan het seizoen, maar tijdens de voorbije wedstrijden gaf Leko steevast de voorkeur aan Hans Vanaken. Die ontgoochelde nog niet, en dus blijft Rafa voorlopig op de bank.

“De plaatsen zijn duur en iedereen moet zich bewijzen om bij de kern te horen en in de ploeg te staan”, vertelde Leko aan Sporza. Een duidelijk boodschap voor spelers die zich in de situatie van Refaelov bevinden. “Iedereen weet wat er van hem verwacht wordt en die scherpte is absoluut aanwezig.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws