Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko geeft toe: “Altijd de moeilijkste dag van de week voor mij”

Ivan Leko en Rudi Cossey

Door de vroege Europese uitschakeling moest Ivan Leko al heel wat kritiek slikken als trainer van Club Brugge, maar na acht speeldagen in de Jupiler Pro League telt Blauw-Zwart wél knap 21 op 24. En dat terwijl de Belgische vicekampioen al vijf verplaatsingen achter de rug heeft… 

“Dit was een heel interessante wedstrijd, tussen wat op dit moment de twee beste ploegen van België zijn”, opent Ivan Leko. “Ik ben dan ook heel tevreden, want vergeet niet dat we een totaal nieuwe ploeg moesten opbouwen. Zoiets heeft tijd nodig, maar het belangrijkste voor mij is dat ik progressie zie. We willen aanvallend en dominant voetbal brengen en proberen dag na dag beter te worden.”

Leko roteerde ook op Mambourg niét, waardoor er opnieuw heel wat grote namen op de bank moesten plaatsnemen (Refaelov, Clasie, Vossen, Diaby,…). “De besten moeten spelen”, verdedigt onze coach zijn keuze. “De enige manier om in de ploeg te geraken, is door hard te werken en als je een kans krijgt te bewijzen dat je beter bent.”

“Als je een echte sportman bent, dan moet je op die manier in de ploeg proberen te geraken. Al moet ik toegeven dat de moeilijkste dag van de week voor mij altijd de dag van de selectie is. Maar we proberen altijd zo open en eerlijk mogelijk te kiezen, zonder te kijken naar cv of salaris”, besluit Leko op de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws