Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Klasse! Fans van Club Brugge trekken naar Brighton, Mathew Ryan pakt uit met knap gebaar

Mathew Ryan en José Izquierdo spelen sinds dit seizoen bij de Engelse promovendus Brighton & Hove Albion. De supporters van Club Brugge zijn de twee spelers nog niet vergeten en daarom reisden 24 fans zaterdag af naar Engeland.

Een Club-supporter stuurde het verhaal naar de Facebook-pagina van FC Bruges East Side. De fans van Blauw-Zwart zagen Brighton & Hove met 3-1 winnen van West Bromwich Albion.

José Izquierdo bleef de hele wedstrijd op de bank, terwijl Mathew Ryan de volledige partij afwerkte. Na de match illustreerde onze ex-doelman zijn klasse. Hij ging de afgereisde supporters van Club Brugge persoonlijk groeten en nam ruim de tijd voor handtekeningen en selfies. Respect, Maty!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws