Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kiest Preud’homme voor verrassende uitdaging?

Michel Preud'homme met brede glimlach

Michel Preud’homme besliste vorige zomer om na bijna vier jaar een punt te zetten achter zijn periode bij Club Brugge en sindsdien geniet de trainer van een paar maanden welverdiende rust. De voorbije weken werd zijn naam voorzichtig gelinkt aan AA Gent en Anderlecht, maar daar gaat hij niet aan de slag.

Maar wie weet kiest Preud’homme wel voor een avontuur in het buitenland. In de Turkse media klinkt het immers dat hij onderhandelt met Trabzonspor. De zesvoudige Turks kampioen, waar dit seizoen met Theo Bongonda ook een Belg speelt, staat na zes speeldagen op een teleurstellende negende plaats.

Een trainerswissel zou daarom aan de orde zijn als er dit weekend geen goed resultaat behaald wordt tegen Besiktas en Preud’homme ligt dus in poleposition. Trabzonlay meldt dat er een contract voor drie seizoenen aan 1,4 miljoen euro per jaar klaarligt voor Preud’homme.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws