Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Izquierdo: “Zij zijn de volgende die in mijn voetsporen zullen treden”

José Izquierdo met gouden belettering op shirt

José Izquierdo verzilverde deze zomer drie uitstekende seizoenen bij Club Brugge door voor 18 miljoen euro naar Brighton & Hove Albion te verkassen. De Colombiaan is Club erkentelijk en ziet in de huidige kern al een aantal spelers klaarstaan die in de toekomst een gelijkaardige transfer kunnen maken.

“Ik ga nooit vergeten hoe belangrijk Club geweest is voor mijn carrière. Ik heb er zeker moeilijke momenten gekend, maar vooral veel geleerd. Je kan gerust stellen dat ik van een jonge, onbezonnen speler ben uitgegroeid tot een volwassen, verstandige speler”, vertelt Izquierdo in Het Laatste Nieuws.

“Voor mij is Club Brugge de ideale ploeg om spelers te vormen, zeker qua inzet en mentaliteit. Als je ziet wie hier al allemaal doorgegroeid is. Bacca, Perisic en Odjidja in het verleden. Meunier, Engels en ik recenter nog. Dennis, Wesley en Limbombe zijn de volgende die in mijn voetsporen zullen treden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws