Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Izquierdo steekt pechvogel van de transfermarkt bij Club Brugge een hart onder de riem

José Izquierdo (Club Brugge - Zulte Waregem)

Eén van de meest opmerkelijke transferverhalen van afgelopen zomermercato is ongetwijfeld dat van Luis Fernando Sinisterra. De 18-jarige linksbuiten moest één van de potentiële opvolgers van José Izquierdo worden bij Club Brugge, maar kreeg een wel erg koude douche. 

Op dinsdag 18 juni (!) pronkte Sinisterra fier op Instagram met een verjaardagstaart met daarop zowel het logo van Club Brugge als dat van Once Caldas (zie afbeelding onderaan artikel). Er was een akkoord en de handtekeningen leken slechts een kwestie van tijd: de jonge Colombiaan zou naar Jan Breydel trekken.

Sinisterra en zijn entourage zakten ook effectief af naar Brugge en verbleven er meer dan een maand in Hotel Weinebrugge, maar deze keer kon manager Norman Capuozzo (ook de spelersmakelaar van Izquierdo, Palacios en Mera) zijn speler géén goed nieuws bezorgen.

Vergeet zijn naam niet!

De deal ketste in extremis immers af, volgens lokale journalisten omdat Club de eerder overeengekomen voorwaarden wilde wijzigen na het mislopen van Europees voetbal. In het originele akkoord werd er gesproken van 2,35 miljoen euro.

Voor Sinisterra – die dolgraag naar Club wilde komen – is dit hoe dan ook een serieuze opdoffer. Hij blijft een speler van Once Caldas, waar hij meer dan een maand niet meer geweest is vanwege de transferbeslommeringen. Izquierdo heeft duidelijk te doen met zijn landgenoot en stak hem op Instagram een hart onder de riem: “Vergeet zijn naam niet: Luis Sinisterra! 👌🏾🙏🏾⚽️ #WeWillComeBackStronger! 💪🏾”, klinkt het.

Don’t forget this name @luis_sinisterra11 👌🏾🙏🏾⚽️ #WeWillComeBackStronger! 💪🏾

Een bericht gedeeld door José Izquierdo (@joseizquierdo7) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws