Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Izquierdo legt uit waarom hij in Engeland belandde: “Club vroeg te veel”

José Izquierdo neemt een selfie

José Izquierdo werd deze zomer de duurste uitgaande transfer ooit van Club Brugge door naar Brighton & Hove Albion te verhuizen voor een bedrag dat kan oplopen tot 18 miljoen euro. De Colombiaan stond aanvankelijk nochtans in de belangstelling van een aantal andere clubs.

“Ik had opties in Spanje en Italië, maar Club vroeg te veel voor mij”, vertelt de Gouden Schoen in Het Nieuwsblad. “Eerst 20 miljoen, maar de prijs zakte omdat de deadline naderde. Eén team wilde niet meer dan 13 miljoen euro geven. En Club vroeg er 16. Echt erg vond ik dat niet. Ik had altijd een transfer naar de Premier League voor ogen en daar ben ik nu.”

Al speelt Izquierdo vooralsnog nauwelijks in Engeland. “Omdat ik in de voorbereiding met Club Brugge geen wedstrijden speelde en alleen twee keer kort inviel tegen Basaksehir, zei de coach dat ik nog niet fit genoeg ben. Daarom moet ik me aanpassen en ondertussen moet ik kalm blijven. Mijn kans komt nog.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws