Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Ik steek niet onder stoelen of banken dat ik hoop om ooit bij Brugge door te breken”

Blue Army tifo

Club Brugge had deze zomer een te ruime spelerskern en stuurde dan ook enkele spelers op huurbasis naar een andere eersteklasser in de Jupiler Pro League. Zo ook Elton Acolatse, die zich hoopt een seizoen te bewijzen bij Sint-Truiden om daarna voluit zijn kans te gaan bij Blauw-Zwart.

Acolatse speelde een goeie voorbereiding, maar een kwetsuur dreef hem naar de uitgang. “Mijn start zag er inderdaad veelbelovend uit. Tot een liesblessure roet in het eten gooide en ik ook niet echt leek te passen in het systeem van Leko. Vandaar mijn overstap naar STVV. Het feit dat het een warme club is die graag aanvallend voetbal speelt, beïnvloedde mijn keuze. Ook het gegeven dat Bolingoli, Bruzzese en Mechele hier actief waren, was een extra stimulans.”

“Ik wil me in de eerste plaats bij deze club bewijzen. Hopelijk kan ik mijn steentje bijdragen en eindigen we zo hoog mogelijk in het klassement. Waarom zouden we geen kans maken op Play-Off 1? Het kunstgras op Stayen moet me trouwens liggen. Dat ben ik nog gewoon van mijn tijd bij Jong Ajax.” Acolatse hoopt wel nog steeds dat hij in een latere fase zijn kans krijgt op Jan Breydel. “Ik steek niet onder stoelen of banken dat ik hoop om ooit bij Brugge door te breken. Ik heb daar nog een contract tot midden 2021”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws